Gruppesjælerejser

Rejselederen

Din guide på rejser med sjælen & din erfarne vejleder ved livets udfordringer

#f1edd9

 

 

En rejseform, som mange ønsker at opleve, arrangerer vi som en slags grupperejse, idet man deler sin oplevelse med andre som følger med via medhør i et andet rum.

Når vi har fået samlet tilmeldinger til sådan en grupperejse (5-6 personer) og vi har fundet en weekend (det kan også være på 3 hverdage) som passer alle, så samles vi for det meste en fredag eftermiddag/aften, hvor vi spiser fælles aftensmad og efterfølgende hører lidt om hvad der skal ske de næste par dage. Lørdag og søndag rejses der så hele dagen, således at alle kommer på deres egen rejse mens resten af gruppen følger med via højttalere i fællesrummet.

Der krydres i løbet af dag og aften med spadsereture eller anden aktivitet alt efter hvad vejret tillader.

 

Hvis man ønsker at have sin rejse med sjælen under helt private former kan man selvfølgelig få denne oplevelse ved selv at komme til Frederikssund på besøg hos Rejselederen.dk.

 

Uanset hvor og hvordan du vælger at opleve din rejse med sjælen, søger vi at finde årsagen til at du er hvor du er nu og måske ser vi veje til løsninger på problemer der har påvirket dit liv igennem kortere eller længere tid.

 

Kontaktoplysninger

Telefon:

4046 6679

 

Skype:

Rejselederen.dk

 

Eller tryk HER for at sende en email