Parforhold-Foredrag

Rejselederen

Din guide på rejser med sjælen & din erfarne vejleder ved livets udfordringer

#f1edd9

 

 

 

Rejselederen tilbyder at holde foredrag om parforhold:

Indtil 1968 var det den almindelige opfattelse at kun halvdelen af os kunne komme i den mentalt særligt fokuserede og fysisk behageligt afspændte tilstand som vi kalder hypnose.

Som en naturlig følge af den teknik som man opdagede kunne udvide klientellet til 100% af menneskeheden fremkom en teori om den måde, hvorpå vi "udsender" information. Det kaldes for vores sexuelle personlighed.

 

Hvis du er i tvivl om at du igennem størstedelen af dit liv har været tiltrukket til partnere, som er modpoler til din måde at være på, så kan du jo spørge dig selv om det menneske som du nu danner par med (eller den som du har haft dit seneste forhold til, hvis du er single lige nu) kan beskrives med en eller flere af følgende egenskaber efter at jeres "hvedebrødsdage" var overstået:

 

  • Er det en som er mere udadvendt end dig?
  • Er det en som holder af en intim aften med vin, god mad og romantik?
  • Er det et menneske som holder af udendørs aktiviteter og som bringer nye venner ind i omgangskredsen?
  • Er det en som holder af at klæde sig udfordrende? Extrovert?
  • Er din partner den første af jer til at række frem for en kærlig berøring eller for at tage din hånd?

 

Eller

 

  • Er det en som er mere tilbageholdende eller reserveret end du er?
  • Er det en som har lidt sværere ved at vise følelser eller udtrykke sin kærlighed end du kan idet han eller hun åbenbart antager at alt må være i orden i jeres parforhold med mindre han/hun siger andet?
  • Er det en som altid sætter arbejdet først og som stort set planlægger alt omkring sig i forhold til karrieren?
  • Er det en som for det meste klæder sig lidt mere konservativt end du gør?
  • Er det en er mindre tilbøjelig end du er til at vise sine følelser ved kærlige tegn som berøring eller lignende?

 

 

Når vi begynder at se de mønstre som vi selv lever i - OG samtidig begynder at forstå at det er normalt, når vores partnere udviser den adfærd som er naturlig for vores adfærdsmæssige modpol, så kan vi også begynde at se hvordan vi kan sameksistere i harmoni og forståelse - selv om vi måske ikke lige har helt de samme adfærdsmønstre som de partnere som vi igen og igen falder for.

 

Igennem et uhøjtideligt foredrag gennemgår vi disse teorier som der nu undervises i på de amerikanske universiteter og du får også lejlighed til at teste dig selv og din partner med et par enkle testskemaer, så du bliver bedre til at forstå og acceptere jeres forskellighed.

 

Dette var en dansk forkortet udlægning af E&P modellen som den bliver beskrevet af George Kappas i en to timers (gratis) forelæsning på websiden:

 

 

 

Foredrag om sjælerejser

 

Jeg tilbyder også et foredrag, hvor jeg fortæller om ingeniørællingens forvandling til en sjælerejsende hvid svane - eventuelt krydret med en video om sjælerejser

 

 

 

 

Kontaktoplysninger

Telefon:

4046 6679

 

Skype:

Rejselederen.dk

 

Eller tryk HER for at sende en email