Priser

Rejselederen

Din guide på rejser med sjælen & din erfarne vejleder ved livets udfordringer

#f1edd9

 

 

Det vigtigste mål er først og fremmest at hjælpe mennesker - ikke at opnå rigdom på andres svagheder. Derfor gives der særlige rabatter til studerende, pensionister og til værdigt trængende. Hvor det er nødvendigt aftaler vi fleksible betalingsordninger.

Som udgangspunkt er priserne således:

 

En sjælerejse koster 1.500 kroner for hele rejsen.

Den kan vare imellem 1/2 time og 3 timer men vi reserverer 4 timer til en rejse.

 

Deltagelse på grupperejse koster typisk 2.500 kr - inklusive kost og overnatning. Prisen justeres efter indkvarteringsudgifterne.

 

Første konsultation i hypnoterapi koster 1.200 kroner

 

Efterfølgende hypnoterapi koster 800 kroner

 

I et længerevarende forløb med hypnoterapi reduceres timeprisen med 50 kroner pr. gang indtil 300 kroner pr. time.

 

For klienter med tinnitus eller øresten er timeprisen fast på 300 kroner

 

For firmarelaterede opgaver som f.eks. opgaver for medlemmer af F.R.I. arbejdes efter timetakster for senioringeniører i det pågældende firma.

_______________________

 

Hvordan kan man være sikker på at en sjælerejse bliver vellykket? - Det kan man heller ikke. Der er nogle som ikke kommer på rejse. Det er ganske få, men det sker. Hvis dette sker, så får du en CD som du kan bruge til at øve sig på derhjemme og du får så en chance mere hvis du forsøger igen indenfor 3 måneder. Det er yderst sjældent at man ikke kommer af sted på rejse når man så prøver anden gang.

 

Skal man betale selv om man ikke kommer af sted? - Man indbetaler halvdelen af rejseprisen ved bestillingen og hvis man ikke er kommer af sted indenfor de efterfølgende 3 måneder, så er man i værste tilfælde sluppet med at have betalt halv pris for den dobbelte indsats.

 

Ved grupperejser skal al betaling være registreret indbetalt før weekenden påbegyndes og der refunderes kun såfremt der opstår forhindringer for grupperejsen som skyldes Rejselederens forsømmelse.

 

 

 

 

 

 

Kontaktoplysninger

Telefon:

4046 6679

 

Skype:

Rejselederen.dk

 

Eller tryk HER for at sende en email