Sjælerejser

Rejselederen

Din guide på rejser med sjælen & din erfarne vejleder ved livets udfordringer

#f1edd9

 

 

Vore liv kan ses som aksene på en kornmark. Hvert kornaks bærer de erfaringer og oplevelser som det enkelte liv har givet os.

 

På en sjælerejse rejser vi sammen til fortiden. Din egen fortid. Du behøver ikke at have dit pas med! Du behøver heller ikke at fylde din kuffert med tøj til en lang rejse - og alligevel får du muligheden for at opleve en rejse der tidsmæssigt går langt ud over både hvad du har rejst og hvad du vil rejse i dette liv.

 

Det er vigtigt at understrege at der hverken er tale om sort magi eller tryllekunster når vi taler om at rejse med sjælen. Rejselederen.dk har en baggrund fra de etablerede videnskaber og det er derfor af største vigtighed at det som vi foretager os sammen med dig sker efter metoder der er afprøvede på akademisk niveau og at de har vist deres værdi igennem mange år.

 

Der er mange som har oplevet denne særegne rejseform og for de fleste af dem har der ikke været nogen tvivl om at det som de oplever på en sjælerejse er noget som de har set før. Enhver har selvfølgelig ret til at tvivle på sandhedsværdien i de oplysninger som man får mens man er på rejse med sjælen men det vigtigste, for det som vi gør på disse sjælerejser, er at forsøge at opnå forståelse for de udfordringer som vi møder her og nu. For dem, som ad denne vej genfinder erindringer fra deres fortid som de så efterfølgende får bekræftet i historiske arkiver, er det en oplevelse som ofte ændrer deres opfattelse af livet.

For andre kan det blive en afslutning på livslange problemer.

 

For andre igen kan en rejse, hvis den da ikke kan bruges til andet, opfattes som en spændende rejse ud i underbevidsthedens fantastiske verden.

 

Det gælder for alle dem som har oplevet det, at de har fået en oplevelse som har gjort et dybt indtryk på dem.

 

Uanset hvor og hvordan du vælger at opleve din rejse med sjælen, søger vi under rejsen efter årsagen til at du er hvor du er nu og måske ser vi veje til løsninger på problemer der har påvirket dit liv igennem kortere eller længere tid.

 

Bestil en rejse til dig selv eller giv en rejse til en du holder af - en rejse som man husker hele dette liv!

 

Kontaktoplysninger

Telefon:

4046 6679

 

Skype:

Rejselederen.dk

 

Eller tryk HER for at sende en email